marți, 14 aprilie 2009

Interwetten

Site oficial: www.interwetten.com. Interfata websitului. Designul este in general simplu, rar cand websitul este supraincarcat. In general intradevar websitul celor de la Interwetten este simplu, dar totodata foarte prietenos, fara efecte prea mari si grafici complicate care ar duce la o incarcare greoaie a websitului. Nu este prea impresionant pentru unii dar foarte placut pentru altii datorita usurintei cu care puteti vedea toate linkurile ajezate in pagina. Este un meniu in partea stanga cu evenimentele disponibile pentru pariere. In partea din mijloc puteti alege ligile pe care doriti sa pariati. In partea dreapta puteti vizualiza biletul, unde puteti alege single, combo sau sistem. Este o imbunatatire mare din partea celor de la Interwetten, deoarece a ajutat multi pariori care nu erau prea familiarizati cu modaliatatea de pariere. Modul in care se face punerea unui tichet a fost preluat de la Gamebookers totusi este genial. Interfata grafica dispune de mai multe limbi printre care mai nou si limba romana. Cel mai important lucru este ca puteti naviga rapid, deoarece uneori chiar avem nevoie sa fim rapizi. Nu sunt grafici care sa va incante prezenta pe site dar viteza cu acre veti putea naviga si pune un bilet va va surprinde.

Deschiderea unui cont la Interwetten
Deschiderea unui cont este foarte usor de realizat, ca si la multe alte agentii de pariuri defapt. Nici nu ar trebui sa fie prea complicat aces proces de inregistrare deoarece ar putea avea ca efect renuntarea potentialului client la agentia respectiva. Tot procesul de inregistrare este impartit in 3 etape, usor de inteles. Va trebui s ava completati datele personale, va puteti alege propriul user si parola. Maxim 3 minute si sunteti client al agentiei Interwetten. Nu veti putea schimba ulterior date personale importante din meniu , dar totusi o puteti face oricand trimitand un email centrului de relatii cu clientii.

interwetten

Depuneri si retrageri la Interwetten
Interwetten accepta carduri de debit si de credit, de obicei dureaza un pic mai mult decat de obicei deoarece totul se face manual. De asemenea aveti si alta modalitate de depunere a banilor in contul Interwetten, este vorba de transfer bancar(dureaza undeva in media de 5 zile lucratoare). Dupa ce ati facut depunerile puteri incepe sa pariati imediat. Din pacate nu veti putea retrage banii inapoi direct pe card datorita unor reguli de la Visa, dar e posibil intre timp sa reglemeteze aceasta problema. Platile sunt trimise prin cec sau transfer bancar (poate dura pana la 7 zile). Platile de pana in 300 de euro vor fi taxate, iar platile care depasesc aceasta suma sunt de neatins de aceste taxe. Suntem de parere ca ar putea extinde modalitatile de plata deoarece exista WesternUnion, PayPal si alte servicii de plati online care deja sun disponibile la alte agentii.

Oferta de pariuri
Fotbalul este sportul rege, asa ca nu avea cum sa lipseasca din oferta Interwetten, ba mai mult oferta este extinsa cu multe tipuri de pariuri. Pe langa fotbal veti gasi si alte sporturi destul d emulte la numar cum ar fi : tenis, hochei, hanbal, baschet, golf, f1, sporturi de iarna etc. De asemenea oferta lor cuprinde foarte multe evenimente din ligi inferioare. Nu va asteptati la prea multe oferte speciale, au nevoie d eun pic de inbunatatiri la acest capitol. Handicapul Asiatic ar trebui imbunatatit si el. Oferta lor cuprinde de asemenea si posibilitatea de a juca la priuri live, ceea ce este numai bine, noua ne place foarte mult sistemul lor de pariere live este unul dintre cele mai bune pe care le-am vazut, iar oferta lor de evenimente pentru pariuri live este aproape de neegalat.

Cotele oferite de Interwetten
In ultima perioada agentia de pariuri Interwetten a imbunatatit mult nivelul cotelor. Nu au chiar cele mai mari cote d epe piata, dar pe de alta parte ofera cote mari pe favoriti, ceea ce este optiunea cea mai cautata de catre pariori. Limitele castigurilor este maxim 10000 euro per bilet si 100000 euro pe saptamana. Aceste limite pot fi extinse daca se trimit eun mail la serviciul de relatii cu clientii. Deci daca v-ati deschis cont la Interwetten veti vedea ca sunteti multumiti de cotele pe care vi le ofera, in comparatie cu alte agentii de pariuri.

interwetten pariuri gratis

Modalitatea de pariere la Interwetten
Asta este poate partea cea mai usoara. Alegi o lista cu evenimentele pe care doriti sa pariati, pe urma alegeti meciul din acea lista, iar cand dati click pe cote se adauga pe bilet. Este foarte asemanator cu modalitatea excelenta de pariere de la agentia Gamebookers, deci este excelenta si la Interwetten de asemenea. este decizia vostra daca veti paria pe un singur eveniment sau veti folosi combo, sau sitemele puse la dispozitie de Interwetten. Au de asemenea si un sistem de istorie foarte detaliat a contului, pana in maxim 2 luni. Este pacat ca nu au confirmare pe email a evenimentelor, dar nu este un impediment pentru noi sa pariem la Interwetten.

Serviciul de relatii cu clientii
Adevarul este ca am vazut servicii de relatii cu clientii mai rapide, dar e cert ca odata ce ati apelat la ei nu exista posibilitatea de a nu va raspunde la intrebari. Am avut odata o problema cu retragerea banilor, m-au sunat si am primit toate informatiile care le detineau in legatura cu transferl s-a dovedi a fi pana la urma o problema cu banca, deci nu era vina celor de la Interwetten. Sunt extrem de prietenosi, probabil va dura o ora sau doua sa va raspunda, uneori doar 15 minute, dar ideea este ca nu va veti plange de ei niciodata. Uneori ar trebui s afie mai rapizi cu intrabarile simple, dar nu mai conteaza veti fi foarte multumiti de acest serviciu, noi cu siguranta suntem.

Credibilitate si Siguranta la Interwetten
Cand vorbim despre credibilitate va puteti gandi la Interwetten. Este o agentie de pariuri bine cunoscuta, deci nici o sansa de a va pierde banii. Este licentiata in Autria inca din 1989. Dispun de un site securizat la maxim, deci nici o sansa sa aveti probleme de securitate la ei. Nu au dezvaluit metodele folosite, sustin doar ca metodele sun simple si sigure. Nu ne place ca nu au spus-o pe fata deoarece tuturor ne place sa stim cum sunt gestionati bani nostri. Suntem convinsi ca folosesc sistemul SSL de siguranta, deoarece este cel mai folosit si mai sigur sitem. Nu am auzit plangeri legate de ei din contra am observat ca este foarte recomandata pe multe forumuri si situri.

interwetten pariuri gratis

Avantaje si dezavantaje la Interwetten

Avantaje
- interfata in limba romana
- oferta live foarte buna
- cote excelente pentru favoriti
- modalitati simple de pariere
- posibilitate pariuri combo
- navigare rapida
- design bun
- oferta foarte bogata
- serviciu de livescore
- statistici foarte bune

Dezavantaje
- putine modalitati de plata

Concluzii
Interwetten incearca sa ajunga direct la client. Fac imbunatatiri in fiecare zi si sunt de incredere, nu te vor fraieri si va vor oferi mereu doar ce-i mai bun. Au un site excelent destinat pariurilor, puteti paria pana in ultima clipa pe evenimente deoarece situl este super rapid. Interwetten este o alegere buna pentru orice parior care are nevoie de siguranta. Sunt profesionisti si stiu cum sa lucreze pentru a fi lideri pe piata. Echipa lor prietenoasa te vor ajuta mereu, chiar daca vei dori sa pariezi prin telefon. O agentie de pariuri care are de toate pentru toti, este una dintre favoritele noastre si suntem mai mult decat multumiti de ea.

The comment section is restricted to members only.