marți, 14 aprilie 2009

Unibet

Unibet este o casa de pariuri relativ noua pe internet, dar si-au construit rapid o reputatie buna printre pariori care o vad ca pe o casa de pariuri ce merita sa fie in topul european al acselor de pariuri. Unibet prezinta o credibilitate mare, au o oferta foarte buna si cote super ok care sunt rareori micsorate. In oferta lor veti gasi mereu posibilitatea de a paria pe single pentru orice tip de eveniment, si va amintim ca au foarte multe evenimente in oferta lor. Platile se fac de obicei in timpul cel mai scurt, ajungand undeva la 3 zile pentru tranbsferul bancar. In ultimi ani s-au dezvoltat enorm ajungand sa aiba unul dintre cele mai interactive situri. Ofera pariorilor romani posibilitatea de a naviga pe site in limba romana. Ajuta foarte mult pariori care se descurca mai greu cu limbile straine. Unibet este cu siguranta una dintre multele case de pariuri pe care le recomandam si va sfatuim sa o adaugati pe lista caselor de pariuri la care jucati.
Interfata websitului.
Interfata sitului Unibet este foarte prietenoasa si usor de utilizat. Acces usor la cont si detaile personale. Este foarte usor de pus un bilet. Va puteti seta o lista cu uneletele cele mai folosite pentru a va fi la indemana. Situl foloseste o tehnologie web noua si nu veti intampina probleme prea mari la incaracrea websitului, in plus websitul nu foloseste grafici multe si in plus ceea ce face ca situl sa se incarce si ami rapid. O data sau de 2 ori am intampinat mici probleme la incarcare dara fost cel mai probabil din cauza bazei de date.

Deschiderea unui cont
Deschiderea unui cont la Unibet se face foarte usor ca la majoritatea caselor de pariuri mari. Va puteti alege propriul nume de utilizator si parola. Au un sistem destept care nu va lasa sa alegeti aceasi parola ca si numele de utilizator, protejandu-va astfel de posibilele fraude comise pe astfel de situri. Puteti sa deschideti un cont si sa va logati fara sa depuneti bani. Ve-ti primi un email de confirmare ca v-ati deschis cont la casa de pariuri Unibet. Pentru a va deschide un cont accesati situl www.unibet.com

Depuneri si retragerila Unibet
Depunerile de bani la Unibet se pot face prin Royal Bank of Scotland care este partenerul principal al celor de la Unibet. De asemenea puteti sa depuneti prin cardurile Visa sau Mastercard. Depunerile minime difera a fost 10 lire apoi 30 lire. Se schimba in functie de promotiile casei de pariuri. Se pare ca pe zi ce trece isi imbunatatesc sistemul de depuneri nu ne-ar mira ca in curand sa puteti dpeune prin moneybookers, paypal etc.

Retargerile de bani de la Unibet dureaza de obicei maxim 3 zile prin transfer bancar, iar prin CEC dureaza ceva mai mult. Retragerile sunt gratuite daca sunt efectuate prin bancile colaboratoare ale celor d ela Unibet. La adata acestui review se pare ca nu se putea retrage direct pe card, poate intr-un viitor apropiat se va putea.

Oferta de pariuri
Oferta este aproape imbatabila putine case de pariuri au o oferta mai bogata decat Unibet, au cote aproape pentru orice eveniment sportiv la care va puteti gandi. Oferta lor cuprinde evenimente din fotbal, tenis, baschet, handbal, golf, handbal etc. Dupa cum spuneam Unibet este una dintre casele de pariuri care merita sa fie adugata in lita agentiilor preferate la care pariati.

Cote oferite de Unibet
Cotele casei de pariuri Unibet sunt foarte bune intradevar. Ca sa fim sincer contele sunt unele dintre cele mai bune cote in randul caselor de pariuri. Undeva la 90-92% rata de plata a banilor inapoi in majoritatea ligilor cunoscute, si scade pana pe la 85-87% pentru ligile mai putin cunoscute. Ce este de remarcat este faptul ca sunt printre primii care isi expun cotele pentru evenimentele ce urmeaza ceea ce aduce un plus casei de pariuri.

Modalitati de pariere
Modalitatile de pariere la Unibet sunt foarte isoare, s apui un pariu e ca si cum ai face o plimbare prin parc. In mod cert nu este nevoie sa va explicam cum se pune un pariu, totul este de la sine explicat. Usor de pus un pariu atat single cat si combo. Unele case de pariuri ofera posibiliattea de a folosi diferite sisteme de pariere, dar din cate am observat nu le-am intalnit inca la aceasta casa de pariuri dar suntem convinsi ca in curand vor dispune si de aceste sisteme. Castigurile maxime difera in functie de evenimentele pe care pariati. De exemplu puteti paria o suma mai mare doar prin telefon daca acstigul depaseste o anumita suma. Toate detaliile le gasiti pe www.unibet.com.

Servicii de relatii cu clienti
Realtiile cu clientii sunt disponibile in fiecare zi din saptamana de la 10-22 CET. Puteti sa-i contactati prin fax, telefon sau email care sunt usor de gasit pe site. Utilizatorul isi poate schimba diverse date personale din sectiunea contului. de retinut ca nu va puteti schimba adresa de la domiciliu, daca v-ati mutat sau schimbat adresa va trebui sa le trimiteti un email cu noile detalii. Ofera plati foarte rapide iar erorile pe site sunt exagerat de rare fapt pentru care multi nu au apelat la acest serviciu ani la rand.

Credibilitate si siguranta la Unibet
Casa de pariuri Unibet care acum 6-7 ani deabia era cunoscuta a ajuns una dintre cele mai mari case de pariuri din Europa prezentand o credibilitate ridicata. Pe forumuri si alte situri de profil am citit doar lucruri bune despre Unibet, rar am vazut un parior nemultumit de aceasta casa de pariuri. Unibet este licentiata in Malta si este o companie solida care ne-a demonstrat ca merita increderea si sprijinul nostru sa ajunga chiar mai sus decat este deoarece merita. Va recomandam aceasta agentie cu cea mai mare incredere.

Site oficial: www.unibet.com.