duminică, 17 februarie 2008

PLATIT CU 302$ PE MINUT!

Galliquio a câstigat la fiecare 60 de secunde jucate aproape cât primeste un român care e remunerat cu echivalentul unui salariu mediu pe economie.

Transferul lui John Galliquio în “Stefan cel Mare” a fost un esec total.

Fundasul (28 de ani) nu numai ca nu a impresionat în tricoul “câinilor”, ba chiar i-a scos din sarite pe actionari la derby-ul cu Rapid. Atunci, peruanul a pierdut o minge la mijlocul terenului, iar giulestenii au înscris golul doi, care le-a asigurat victoria. Oficialii au asteptat pauza competitionala pentru a scapa de stoper, mai ales ca el are un salariu imens pentru randamentul sau scazut, de 200.000 de dolari pe sezon! Practic, fiecare minut din cele 662 bifate de John în tricoul “câinilor” i-a costat 302 dolari pe acestia.

Pentru a scapa, macar de o parte din povara salariului fotbalistului, Borcea si compania au încercat sa-l împrumute la UTA. Sud-americanul nici nu a vrut sa auda însa de asa ceva. Ba mai mult, l-a jignit pe Cornel Dinu, spunând despre “Mister” ca este “nebun”! Aceasta atitudine a lui Galliquio i-a înfuriat pe actionari. “Eu i-am aranjat lui Galliquio sa mearga la UTA. I-am fi suportat si noi o parte din contract. Dar omul doreste sa stea prin Bucuresti, prin baruri, restaurante, probabil de asta a refuzat”, a tunat Vasile Turcu.

Intrucât nu au putut sa scape de el, dinamovistii îl vor tine pe aparator la echipa, dar îl vor trece pe linie moarta. Astfel, de acum încolo el va fi a treia optiune pentru postul de fundas dreapta, dupa Flavius Stoican si Todorovski.

8 meciuri a bifat Galliquio în toate competitiile pentru Dinamo, el nemarcând niciun gol.