duminică, 17 februarie 2008

RAPID IL VREA PE TRAIAN MARC

Portarul formaţiei Poli Iaşi, Traian Marc, este dorit de gruparea Rapid, susţin surse din cadrul grupării ieşene, citate de MEDIAFAX.

"În condiţiile în care Dănuţ Coman este mai mult accidentat, iar portughezul Andrade a gafat foarte des în meciurile de verificare, antrenorul Mircea Rednic îşi mai doreşte un portar la Rapid. Astfel, în vizorul rapidiştilor sunt doi portari tineri, Costel Pantilimon, de la Poli Ştiinţa Timişoara, şi Traian Marc, de la noi", au declarat surse din cadrul clubului Poli Iaşi.

Preşedintele grupării Poli Iaşi, Sorin Boca, a spus că deocamdată nimeni de la Rapid nu l-a contactat pentru un eventual transfer al lui Marc în Giuleşti. "Aşa, de vorbit, e simplu, dar noi nu am primit nicio adresă oficială din partea clubului Rapid, prin care să-şi arate interesul pentru jucătorul nostru", a explicat Sorin Boca.

Traian Alexandru Marc s-a născut la Braşov, în anul 1983 şi a evoluat până acum în doar 16 meciuri în prima ligă. Portarul venit la Poli Iaşi în 2005 a fost anul trecut în vizorul echipei Dacia Mioveni, însă transferul a eşuat din cauza sumei cerute de ieşeni, 250.000 de euro.