vineri, 27 martie 2009

Moculescu, acuzat ca si-a atacat fosta sotie

Scandalul dintre Horia Moculescu şi cea de-a patra sa soţie, Mariana, a atins apogeul vineri noapte, când aceasta s-a dus val- vârtej la Poliţie, acuzându-l pe compozitor de agresiune fizică şi verbală. În plângerea penală, femeia susţine că Moculescu ar fi lovit-o şi chiar ar fi rănit-o împungând-o cu cuţitul în stradă. Compozitorul ne-a declarat, însă, că fosta sa soţie “are probleme psihice şi chiar se automutilează”.

Deşi sunt divorţaţi de mai bine de nouă ani, Horia Moculescu nu reuşeşte să-şi încheie conturile cu ultima sa soţie, Mariana, cu care este nevoit să împartă încă aceeaşi casă, în care mai stă şi fiica lor, Nidia, în vârstă de 17 ani.

Scandalul dintre cei doi a izbucnit mai aprig ca niciodată, în decembrie anul trecut, când Mariana l-a acuzat pe artist de agresiune fizică şi verbală, susţinând că Moculescu a bătut-o, iar, în 1997, a adus în casă bodyguarzi înarmaţi.

În iulie anul trecut, femeia şi-a scos chiar un certificat medico-legal, prezentându-se la IML zgâriată toată şi cu vânătăi pe corp. La rândul său, Marian, alt fost soţ al Marianei, l-a acuzat pe Horia că joacă în cazinouri şi că i-ar fi cerut bani
împrumut, muzicianul intentându-i acestuia proces penal, pe care însă l-a pierdut.

De asemenea, bărbatul a mai susţinut, pe parcursul scandalului, că Horia Moculescu i-a înscenat Marianei un furt calificat, pentru a o elimina total. Vineri seară, însă, în emisiunea lui Dan Diaconescu, de la OTV, Mariana a şocat pe toată lumea, când a declarat că apreciatul compozitor a acostat-o pe stradă, devenind dintr-o dată violent şi chiar a ameninţat-o şi a împuns-o cu cuţitul. După incident, femeia a depus imediat plângere la Poliţie acuzându-l pe acesta de agresiune fizică şi verbală.

Horia: "Este o nebună care se automutilează"

Consternat de amploarea pe care a luat-o acest circ mediatic, Moculescu ne-a declarat, ieri, tremurând de nervi, că fosta nevastă are probleme psihice de mai multă vreme şi că nu ezită chiar să se automutileze pentru a-şi susţine acuzaţiile aberante:

“E o nebună şi, până când cineva nu o va lua să o interneze la psihiatrie nu o să se potolească. Mi-a mai făcut aşa şi acum câţiva ani, când a sărit la mine pentru simplul fapt că mi-am apărat fiica, căreia nici măcar nu-i plăteşte pensia alimentară. M-a zgâriat şi m-a lovit, apoi şi-a produs
ea singură răni pe corp şi s-a dus la IML să spună c-am bătut-o eu. Aşa face: se automutilează!”

Muzicianul susţine că fosta sa soţie a fost internată într-un ospiciu în perioada ’95-’96, ea urmând tratament
împotriva depresiei ani de zile. “A avut şi o mătuşă care a murit de schizofrenie. Acum văd că a început şi ea să devină violentă”, a adăugat Moculescu. Compozitorul este decis ca, în cursul zilei de astăzi, să meargă la tribunal pentru a-i intenta proces Marianei Moculescu: “N-are decât să răspundă în faţa legii pentru aceste acuzaţii aberante!”