sâmbătă, 21 februarie 2009

Maneliştii şi-au trimis soţiile la muncă

Maneliştii şi-au investit zecile de mii de euro câştigate din cântări, în săli de fitness, saloane de coafură sau magazine de haine. Şi, cine oare ar fi fost mai potrivite să se ocupe de afaceri, dacă nu chiar soţiile lor? Partea bună e că partenerele lor de viaţă se bucură de un salariu ce poate ajunge la 10.000 €.

Au cam apus vremurile în care soţiile maneliştilor se mulţumeau doar cu rolul de gospodină, aşa că au fost ridicate la rang de patron sau de administrator în cadrul firmelor deschise de cântăreţi.


Adi de la Vâlcea a lăsat sala de fitness pe mâna nevestei
Astfel, în topul investiţiilor în afaceri
se află Adi de la Vâlcea care şi-a inaugurat, anul trecut, în mall-ul din oraşul său natal, Râmnicu Vâlcea, o sală performantă de fitness, în valoare de 250.000 de euro: "Soţia mea este administratorul firmei, iar salariul ei poate ajunge şi la 10.000 de euro".

În ceea ce îl priveşte pe Vali Vijelie, acesta a deschis, în Bucureşti, două magazine de haine: "Carmen, nevasta mea, este patroana celor două firme de articole vestimentare pentru femei, în care am investit în jur de 60.000 de euro. Comercializează haine aduse din Turcia, Polonia şi Germania. Salariul ei e variabil şi poate ajunge şi la 5.000 de euro".


Elis i-a dăruit soţiei sale
, Dana, un salon de coafură
Şi Elis Armeanca pune în prezent la punct o afacere pentru soţia sa, Dana: "Vreau să bag banii în mai multe firme, inclusiv într-un salon de coafură. Dana nu este coafeză de profesie, dar este o femeie căreia îi place să se îngrijească, aşa că sunt convins că afacerea, pentru care va trebui să scot din buzunar în jur de 55.000 de euro, va merge ca pe roate".

La cratiţă

Rromii, tradiţionalişti de fel, consideră că femeia trebuie să se ocupe exclusiv de gopodărie, aşa că nu toţi maneliştii şi-au trimis femeile la serviciu
. Şi, cum veniturile regelui manelelor, Adi Minune, sunt de-a dreptul fabuloase, el are pretenţia ca soţia lui să se preocupe exclusiv de menaj şi de educaţia celor trei copii
.