sâmbătă, 21 februarie 2009

Paris Hilton îl vrea pe Robbie Williams

Se pare că între Robbie Williams cel „dezintoxicat” şi senzaţia Hollywood-ului, Paris Hilton, începe să se înfiripe ceva. Cu puţin timp
în urmă, cântăreaţa de 26 de ani făcut primul pas spre o apropiere de Robbie, făcându-i acestuia cadou
un stilou placat cu aur în valoare de peste 4000 de dolari şi adăugând un bileţel în care îl roagă să-i compună un cântec. „Ştiu că îţi plac «Îngerii» şi dacă vrei ca unul să intre în viaţa ta nu trebuie decât să îmi compui o piesă, frumoasă şi strălucitoare”, a scris blonda plină de inspiraţie în bilet.

Şi, imediat după ce a părăsit clinica de recuperare, Robbie nu a făcut altceva decât să o caute pe Paris. O sursă a declarat: „Robbie a considerat biletul puţin cam siropos şi este conştient de obiceiul moştenitoarei de a schimba cu uşurinţă bărbaţii. Dar, în momentul în care Courteney Love le-a făcut cunoştinţă, solistul şi-a reevaluat părerile despre Hilton”.

„Robbie a descoperit o Paris spirituală, auto-peiorativă şi foarte drăguţă. Cei doi au discutat despre ce înseamnă viaţa în ochii publicului şi Paris i-a povestit o serie de ştiri uimitoare de la Hollywood. Se simţea ca şi cum ar pluti în momentul în care era cu ea”, a mai adăugat sursa.

Cu toate acestea, nu există nicio informaţiile oficială din care să reiasă faptul că între cei doi se dezvoltă o idilă. „Rob ia lucrurile mai încet după recuperare. El nu îşi doreşte o relaţie de durată şi nici Paris nu are astfel de gânduri”, a explicat sursa pentru Daily Star.