sâmbătă, 21 februarie 2009

Supershow George Michael pe „Lia Manoliu“

Artistul britanic va cinta pe Stadionul „Lia Manoliu“, pe 31 mai, in cea mai mare productie vazuta vreodata in Romania.

Concertul de la Bucuresti al starului pop este al saselea din „25 LIVE Stadium Tour“, turneu care va debuta pe 18 mai, in Danemarca, la Aarhus, si care se va incheia pe 21 iulie, la Roma. Pentru ca spectacolul sa se desfasoare in conditiile cerute, s-au aminat lucrarile de renovare a Stadionului National „Lia Manoliu“.

Concertul muzicianului va dura aproximativ doua ore
si va cuprinde toate hiturile sale
din ultimii 25 de ani, inclusiv cele din perioada in care a facut parte, alaturi de Andrew Ridgely, din grupul Wham! Show-ul va fi 100% live, cu orchestra si backing vocals. In deschidere, va cinta Loredana. Interpreta a fost aleasa de managementul artistului, de pe o lista lunga cu solisti si trupe de frunte autohtone, trimisa de organizatorii romani la Londra. Loredana va reuni intr-un recital de 40 de minute, botezat deja „Loredana Pop Greatest Hits“, cele mai cunoscute cintece din repertoriu.

Nu vor exista invitatii

Biletele pentru concertul lui George Michael se vor pune in vinzare pe 30 martie, de la ora 10.00, in reteaua de magazine Diverta, si online
, pe site-ul www.bileteonline.ro., si vor fi cele mai ieftine din Europa. Vor exista sase categorii de bilete: categoria 1 - 180 de lei (Tribuna a II-a); categoria a 2-a - 150 de lei (pe teren, in fata scenei, denumita „Circle of faith“); categoria a 3-a - 130 de lei (Tribuna I); categoria a 4-a – 120 de lei (peluza); categoria a 5-a - 90 de lei (in a doua jumatate a terenului) si categoria VIP - 280 de lei, acest ultim pret incluzind accesul auto si parcarea. Un bilet VIP la celelalte concerte incluse in turneu ajunge la 285 de euro.

Vor fi disponibile 40.000 de bilete, dintre care minimum 70% in magazine. Iar daca cererea online o va cere, vor fi retrase o parte dintre ele din reteaua Diverta. „Multumesc artistului pentru ca a acceptat ca biletele din Romania sa fie oferite la cele mai mici preturi din Europa. Din acest motiv, este foarte posibil ca o mare parte din bilete sa fie cumparate din strainatate. Acestea se vor comercializa inclusiv de pe site-ul oficial al artistului. In acest moment, in premiera, exista posibilitatea de a se achizitiona asa-numitele Travel Packages. Tin sa precizez ca, pentru acest concert, nu vor exista invitatii. Este un eveniment pentru platitorul de bilet“, a declarat Stefan Morosanu, directorul general al companiei Modus Production.

42 de TIR-uri cu echipament

George Michael va veni de la Düsseldorf, unde va cinta pe 28 mai. Cea mai mare productie din Europa la ora actuala inseamna si 42 de TIR-uri cu echipament. Acestea vor ajunge la Bucuresti pentru concertul de la sfirsitul lui mai.

„25 Live Tour“, primul turneu live al lui George Michael dupa o pauza de 15 ani, a debutat in toamna lui 2006. In urma succesului extraordinar pe care l-a avut, solistul a hotarit sa-l continue si in acest an, de data aceasta pe stadioane. Numele turneului este inspirat de cel mai recent album al starului pop, „Twentyfive“, care reuneste hiturile sale din ultimii 25 de ani. In cadrul concertului de la Bucuresti, il vom vedea pe George Michael in carne si oase, interpretind piese precum „Freedom“, „Faith“, „I Want Your Sex“, „Too Funky“, „Killer/ Papa Was a Rollin’ Stone“ „Last Christmas“ ori „Wake Me Up Before You Go-Go“. Artistul a vindut, de-a lungul carierei, peste 80 de milioane de albume si a cistigat un Grammy, in 1987, cu albumul „Faith“.